6-daagse Training tot Aura en Chakra Practitioner

Dominicus 2

Wil jij ontdekken hoe je beter en diepgaander inzicht kunt krijgen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s, waardoor je meer verbinding zult ervaren met de client?

Wil je alle facetten van Aura & Chakra`s ontdekken zodat jouw sessies als Aura & Chakra Practitioner krachtiger worden en een beter resultaat hebben?

Wil jij onontdekte innerlijke talenten meer en meer doen onthullen, waardoor je je eigen levenspad zult gaan ontdekken?

Wil jij als Aura & Chakra Practitioner anderen professioneel helpen met hun klachten, waardoor jij als healer veel cliënten aantrekt?

Wil jij vol passie op een hoger bewustzijnsniveau werken?

Wil je ontdekken hoe je je eigen belemmeringen en oude patronen kunt oplossen, waardoor je meer en meer jezelf kunt zijn?

Dan is deze Aura & Chakra Practitioner Training iets voor jou!

Deze advanced Training tot Aura & Chakra Practitioner gaat jou een sterk fundament geven om een krachtige Healer te zijn. Na deze 6 daagse kun jij je energetisch op iedereen afstemmen, waardoor het werken met de Aura & Chakra`s je steeds gemakkelijker afgaat.

Daarnaast is de groep klein (max. 10 mensen), zodat je sneller, gemakkelijker en eenvoudiger de technieken tot je kunt nemen.

Je krijgt het certificaat Aura & Chakra Practitioner wanneer je de training met goed gevolg hebt afgerond. Dit betekent dat je dan als Aura & Chakra Practitioner direct aan de slag kunt gaan.

Dominicus Hettinga (1958) is Spiritueel Therapeut in Groningen. Hij heeft zich gespecialiseerd in AuraReadings en diverse Therapeutische Technieken. Na meer dan dertig jaar bij een multinational gewerkt te hebben ontdekte hij zijn innerlijke kracht, waarna hij spontaan ontslag nam. De drijfveer van Dominicus is om anderen hun eigen innerlijke kracht te laten ervaren. Op verschillende plaatsen in Nederland en België verzorgde hij meer dan honderd keer de workshop ‘Aura`s zien en voelen”. Met dit levensveranderende werk liet hij aanwezigen ontwaken. Vorig jaar is Dominicus gestart met de 6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner, waarbij hij de aanwezigen op een bijzondere wijze laat ervaren waartoe ze in staat zijn. Meer over Dominicus kun je vinden op www.lightwave.nl.

 

Trainer: Dominicus Hettinga
Datum en tijd              4 t/m 9 september Elke lesdag van 10.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 782,- inclusief koffie, thee, lunch en een uitgebreid lespakket
Aanmelding: via info@lightwave.nl of 06-57946599

Wil je in de sfeer blijven en tijd voor jezelf nemen dan is het mogelijk in Centrum Wilgenhoeve te overnachten. De kosten hiervoor zijn € 37,50 per nacht inclusief ontbijt.
Als je meer dan één nacht blijft € 35,- per nacht. Als je zelf lakens en handdoeken meeneemt ontvang je een korting van € 5,- per nacht
De overnachting kun je boeken via info@centrumwilgenhoeve.nl