Annuleringsregeling

Er is sprake van een afzegging als dit per e-mail is meegedeeld aan Stichting Centrum Wilgenhoeve en er door ons is gereageerd op deze mail. De datum van jouw mail is geldend voor de gestelde termijnen in de annuleringsregeling.

Annulering A
(Professionele trainingen met trainers van buitenaf)
Als je tot twee maanden voor het begin van de training je inschrijving ongedaan maakt, worden er € 25 administratiekosten in rekening gebracht. Als je tenminste 1 maand van tevoren afzegt, ben je 25% van het totale bedrag verschuldigd. Als je tenminste 2 weken van tevoren afzegt, ben je 50% van het totale bedrag verschuldigd. Als je niet tenminste 2 weken van tevoren afzegt, vindt er geen restitutie plaats.

Annulering B
(Activiteiten die langer dan één dag omvatten)
Als je tot vier weken voor het begin van de activiteit je inschrijving ongedaan maakt, worden er € 25 administratiekosten in rekening gebracht. Als je tenminste 2 weken van tevoren afzegt, ben je 25% van het totale bedrag verschuldigd. Als je tenminste 1 week van tevoren afzegt, ben je 50% van het totale bedrag verschuldigd. Als je niet tenminste 1 week van tevoren afzegt, vindt er geen restitutie plaats.

Annulering C
(Eendaagse activiteiten)
Als je tot vier weken voor het begin van de activiteit je inschrijving ongedaan maakt, worden er € 10 administratiekosten in rekening gebracht. Als je tenminste 2 weken van tevoren afzegt, ben je 25% van het totale bedrag verschuldigd. Als je tenminste 1 week van tevoren afzegt, ben je 50% van het totale bedrag verschuldigd. Als je niet tenminste 1 week van tevoren afzegt, vindt er geen restitutie plaats.

Annulering D
(Activiteiten die één dagdeel omvatten + Permacultuur werk-/studiedagen)
Als je tot vier weken voor het begin van de activiteit je inschrijving ongedaan maakt, worden er € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. Als je tenminste 2 weken van tevoren afzegt, ben je 25% van het totale bedrag verschuldigd. Als je tenminste 1 week van tevoren afzegt, ben je 50% van het totale bedrag verschuldigd. Als je niet tenminste 1 week van tevoren afzegt, vindt er geen restitutie plaats.

Voor alle annuleringen geldt:
Eventuele bijkomende incassokosten worden in rekening gebracht. Als je ervoor zorgt dat iemand anders je plaats inneemt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Indien je niet annuleert, verplicht je je het totale bedrag te voldoen. Als een activiteit niet doorgaat, wordt het volledige bedrag teruggestort.