Wat doen we

Permacultuur
Centrum Wilgenhoeve gaat uit van de ethische principes van Permacultuur. We dragen zorg voor de aarde en zorg voor de mens. De natuurlijke systemen worden daarbij ondersteund. We gaan duurzaam om met vernieuwbare en biologische bronnen om voor een goede kwaliteit van leven te zorgen. We delen van de overvloed waarbij we eerlijk gebruik maken van de hulpbronnen, oogst en mogelijkheden. En eerlijk delen tussen mens en aarde.
Meer informatie en cursussen over Permacultuur vind je hier.

Programma
Wij bieden het hele jaar door een boeiend en actief programma aan dat gericht is op bewustwording, groei, heling en ontspanning. Veel hiervan is geïnspireerd door het Sjamanisme. Daarnaast bieden wij ook voor professionals en therapeuten trainingen ter deskundigheidsbevordering aan.
Kijk voor meer informatie hierover bij Programma.

Verhuur Accommodatie
Aan groepen tot 20 personen verhuren wij onze groepsaccommodatie voor cursussen en workshops of gewoon voor een gezellig uitje met vrienden of familie.
Ook alleen kun je bij  ons terecht voor onze Verwendagen en/of  Friese Boerderij Overnachtingen.

Therapie
In het Centrum hebben we ook een mooie praktijkruimte met wachtkamer. Voor therapeutische begeleiding vanuit een holistische mensvisie kun je hier terecht bij:

Ben je therapeut en zoek je nog een mooie praktijkruimte, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.