Wie zijn we

Het management is in handen van:

gila_edler Gila Edler (1954) is GZ-haptotherapeute. Al bijna dertig jaar begeleidt ze mensen in alle levensfasen met de daaruit voortkomende problematiek. Ook geeft ze relatietherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan individuele paren. Zij heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen als trainster en als gastvrouw. Haar levenstaak is: voorwaardenscheppend bezig zijn waardoor mensen in contact kunnen komen met hun eigen-wijsheid, hun kracht en hun creativiteit. Het Sjamanisme is voor haar een belangrijke inspiratiebron. (www.gila-edler.nl)
Gila heeft de dagelijkse leiding over Centrum Wilgenhoeve, is gastvrouw en geeft trainingen.
ariana_lamberts Ariana Lamberts (1956) heeft een praktijk voor holistische therapie en massage. Ze heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen en volwassenen en heeft zich geschoold in diverse therapievormen. Ze biedt begeleiding bij bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en levensprocessen. Ariana laat zich inspireren door het Sjamanisme, dat verdieping aan haar leven geeft. (www.ariana-lamberts.nl)
Ariana is gastvrouw, trainster, beheert de financiën en begeleidt achter de schermen van Centrum Wilgenhoeve.

Daarnaast draait Centrum Wilgenhoeve op veel vrijwilligers waar we altijd ruimte hebben voor meer handen. Heb je belangstelling kijk dan bij vacatures vrijwilligers

 

ishi_crosby Ishi Crosby (1954) werkt vanuit een geïntegreerde ecologische en maatschappelijke benadering voor de heling van de Aarde. Als Permacultuurontwerper en docent heeft hij al bijna twintig jaar ervaring met het ontwerpen en aanleggen van duurzame voedseltuinen. Hij heeft het concept van ‘Integrale Landschappen’ ontwikkeld: landschappen die zo zijn ingericht dat alles wat een mens nodig heeft, zoals een woonplek, voedsel, water, energie enzovoort, ter plaatse wordt geproduceerd. Ishi is dagelijks bezig met Permacultuur en heeft bij diverse projecten en klanten in de EU voedseltuinen aangelegd. Momenteel werkt hij in Nederland met klanten en plaatselijke groepen zoals de Transition Town beweging, Eco-dorp projecten en een Stadslandbouwproject in Den Haag. Op Centrum Wilgenhoeve is hij bezig met de bouw van een Aardehuis (een nul-energie en CO2-neutraal huis) en de aanleg en verdere ontwikkeling van de Permacultuurtuin. Ook geeft hij trainingen over het praktische gebruik van archetypen en mythologie voor het dagelijks leven. Hij heeft jarenlange ervaring met de ‘Open Space’-methode. Open Space is een zeer efficiënte manier om problemen in groepen op te lossen en tot besluitvorming te komen. Open Space sluit helemaal aan bij de drie ethische principes van Permacultuur: zorg voor de Aarde, zorg voor de mens en eerlijk delen.
linda_kreike Linda Kreike (1963) zwaait met hart en ziel de scepter in onze keuken. Haar creatieve en speelse kwaliteiten die zij jarenlang vorm heeft gegeven als peuterspeelzaalleidster en in de Scouting, kan zij volop uitleven bij het bereiden en opdienen van de maaltijden. Haar gedekte tafel en haar recepten zijn altijd goed voor een verrassing. Met liefde en respect verwerken wat Moeder Aarde ons biedt, staat hoog in haar vaandel. Hierbij maakt zij zo veel mogelijk gebruik van wat in onze Permacultuurtuin groeit. Ook ‘wilde planten’ zijn als aanvulling welkom in haar menu’s. Samen met Anneke Bleeker heeft zij de workshop ‘nooit geweten dat je dit ook kan eten’ ontwikkeld. Op verzoek geeft zij LachYoga-sessies. Iets wat helemaal op haar lijf is geschreven.
annemien_de_winter Annemien de Winter (1952) is kunstenares. Sinds ze in aanraking is gekomen met het Sjamanisme maakt ze vooral schilderijen in pastel en acryl die innerlijke landschappen voorstellen. Zij voelt zich verbonden met de natuur en met dieren. Ze werkt mee aan het Permacultuurproject op de Wilgenhoeve. Annemien is opgeleid tot vuurvrouw en werkt vaak samen met Ishi Crosby bij de zweethut. Met respect en passie staat ze aan het vuur.