Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

Dinsdagavond 4 september biedt de Noorse Sjamaan Christer individuele sessies aan in Centrum Wilgenhoeve.

Duur:                                                1 uur
Kosten:                                            € 100,-
Taal:                                                 Engels [vertaler evt. aanwezig]
Aanmelding en informatie:    Toni Bruinen, tbruinen@gmail.com, 06-55855568

Informatie over andere locaties verder onder in de tekst.

Over Christer

Vanaf 15 augustust t/m oktober zal Christer, een Noorse sjamaan, in Nederland zijn om privésessies en workshops aan te bieden.

Keer op keer bewijst deze sjamaan weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen veranderingsprocessen te weeg. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

De Noren hebben het genoegen tussen de bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn  dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten door middel van zijn roots ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.                                       IMG_7283 - kopie

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma., zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalans en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hijzelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.
Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daar van uit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden en zullen we deze ronde starten met een festival; “Psy-Fi” in Leeuwarden, waar wij ook kennismakingssessies en workshops aanbieden.
Mocht u eventueel wel kennis willen maken, maar is een festival geen optie dan is er ook nog een mogelijkheid om op de open dag van een aantal centra deel te nemen. In de agenda hieronder meer informatie hierover.

Privésessies:
De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.
Christer geeft mede tips en trucks om thuis mee te werken en ook met Toni, die nauw met Christer samenwerkt krijgt u eventueel nog TaiChi oefeningen en inzichten mee om thuis mee verder te gaan. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven.

Locatie:
Data Apeldoorn: 25, 26 augustus
Data Amersfoort: 27 augustus
Data Deventer: 28 september
Data Huizen ( regio Almere): 30, 31 augustus
Data Bilthoven: 1,2 september
Data Kraggenburg (regio Flevoland): 3 september
Data Exmorra (regio Friesland): 4 september
Data Groningen: 6, 7 september
Data Breda: 9,12, 13 september
Data Tilburg: 19, 20 september
Data `s-Gravendaal (regio Dordrecht): 15, 18 september
Data Roosendaal: 16 september
Data Eindhoven: 10, 11 september
Data `s-Hertogenbosch: 21 september
Data Purmerend: 27 september
Data Alkmaar: 28, 29, september, 4 oktober
Data Heerhugowaard: 30 september, 5 oktober
Data Zaandam: 2, 3 oktober

Festival:
Hier bieden wij aan: verkorte privèsessies van ongeveer 15 à 30 minuten en een workshop van ongeveer 2 uur, deze laatste zal plaats vinden op vrijdagavond 17 augustus vanaf 21:00.

Psy-Fi, a Shamanic Experience: 15 t/m 19 augustus, De Groene Ster, Groningerstraatweg, Leeuwarden

Meer Informatie: www.psy-fi.nl

www.nordicshamanism.nl

Toni Bruinen: “Vanuit eigen ervaring kan ik nog delen dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in OSLO, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie zien voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik voel en denk dat mensen behoefte zouden kunnen hebben aan wat hij aanbiedt.
“Thuiskomen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties, maar gewoon leren zijn met alles wat er is. Leven in en vanuit je “kern”. In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rond liep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

Hiervanuit is dit project ontstaan en wensen wij jullie via deze weg alle heling en geluk toe!

Wees welkom