Bed & Breakfast / Friese Boerderij Overnachtingen

Centrum Wilgenhoeve biedt een rustige, sfeervolle omgeving voor
• een paar dagen helemaal alleen met uzelf, een individuele retraite
• een romantisch uitstapje met uw partner
• een gezellig weekend met vrienden
• een betaalbare slaapplaats tijdens een fiets- of wandeltocht
• een verblijfplaats tijdens de Fiets elfstedentocht

Voor al deze en vele andere gelegenheden ben je welkom. Of je nu alleen komt of met een groepje, in Centrum Wilgenhoeve ben je er een paar dagen helemaal tussenuit. Bij ons vind je rust, sfeer en huiselijkheid in een veilige, kleinschalige omgeving.

Het ontbijt stelt je zelf samen, geheel naar eigen smaak en op de tijd die je het beste uitkomt. Wij zorgen voor een ruim gesorteerde keuze. Indien gewenst serveren wij maaltijden, naar keuze vegetarisch. Waar mogelijk gebruiken wij producten uit onze eigen Permacultuurtuin. Je kunt ook zelf koken in onze goed geoutilleerde keuken.

Wij bieden persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding. Wij maken graag een offerte op maat voor je, gebaseerd op jouw wensen en toegesneden op jouw situatie. De mogelijkheden zijn van zelfverzorging tot geheel verzorgd. Daarnaast kun je het verblijf hier ook aanvullen met therapeutische begeleiding of een heerlijk individueel Verwenpakket. In overleg stellen we een programma samen met aandacht voor lichaam, ziel en geest.

Neem eens tijd voor  jezelf en laat je verwennen door anderen!

Prijs per 24 uur bij individueel verblijf inclusief ontbijt € 35,00
Logies ontbijt (vertrek tot 11:00 uur) € 30,00
Laken- en handdoekenset inbegrepen