Lente – Zweethut voor vrouwen en mannen. Thema: Zaaien

Elk jaar opnieuw doorlopen we het wiel van het jaar. Steeds weer de cyclus van zaaien en oogsten, van verzamelen en loslaten, van vinden en verliezen, van dood en wedergeboorte. Dat zijn de cycli van het leven. In alle culturen en mythologieën vind je dit terug. Ook onze voorouders in Europa richtten hun jaarfeesten naar deze cycli, de Kelten naar de maankalender, de Germanen naar de zonkalender. Zelfs de Christelijke feesten zijn hierop gebaseerd. De zon geeft ons energie, de maan ritme.

De natuur is weer volop ontwaakt en tot nieuw leven gekomen. In deze tijd zaaien we in onze tuinen wat we in het najaar willen oogsten. Een goede tijd om ons ook te bezinnen op wat we in ons leven willen vernieuwen. Voor welke nieuwe dingen wil ik nu de zaadjes leggen? Welke oude dingen wil ik op een andere, en nieuwe manier doen? Wat wil ik vanuit mijn hart de wereld indragen?

Wil je bewust stilstaan bij zaaien, oogsten en reinigen op alle niveaus, ben je aan vernieuwing toe en wil je je openen voor nieuw leven in welke vorm dan ook? Dan is deze zweethut iets voor jou!

Algemene informatie over de zweethut.

Begeleiding: Ishi Crosby met Annemien de Winter en Peter Toen aan het vuur
Datum en tijd: zaterdag 11 mei 2019 van 10.00u tot `s avonds
Kosten: € 50,- + bijdrage aan de potlatch maaltijd
Aanmelding: Inschrijfformulier